City Comfort Villa
- Cazare Regim Hotelier -

City Comfort Villa este o locație care excelează prin atenția personalului mereu pregătit pentru a fi la înălțimea așteptărilor dumneavoastră

City Comfort Villa, construită în anul 2012, beneficiază de o poziționare ideală pentru cei în interes de bussines în zona de nord a Bucureștiului. În imediata apropiere găsindu-se Aeroportul Internațional Otopeni Henri Coandă, Academia de Poliție, Academia Națională de Informații (SRI), Ambasada SUA, Centrul Expozițional Romexpo, Willbrook Platinum Business & Convention Center, Centrul de Radioterapie Amethyst, Clinica Regina Maria, Bio Ortoclinic.

Ca puncte de interes turistice situate în apropiere evidențiem Therme București, cel mai mare centru de wellness, spa și relaxare din Europa, Divertiland Park, La Plage Club & Buddha Bar Lounge, Ambasador Events, Domeniile Știrbei, Parcul Herăstrau, Mallul Băneasa Shopping Center, Ikea, Centrul Vechi, Muzeul Satului, Muzeul Țăranului Român, Grădina Zoologică Baneasă, Palatul Brâncovenesc din parcul Mogoșoaia, Muzeul Antipa.

City Comfort Villa oferă cazare în regim hotelier punând la dispoziția oaspeților 15 camere tematice, spațioase, cu un design unic, elegant si modern.

Camerele sunt dotate cu TV LCD, internet wireless, baie individuală cu cabină de duș, aer condiționat și mobilier modern. Ambianța caldă și primitoare este incurajată de culorile calde utilizate în amenajare și de dotarile moderne ce asigură confortul necesar.

De asemenea, locația dispune de o bucătărie comună, sală de mese, grătar barbeque, parcare gratuită, terasă spațioasă, totul pentru confortul oaspeților ce ii trec pragul.